Home » Partnere

Pro Bus Scandinavia og vores partnere

Vores filosofi findes i en simpel sætning: Et show er kun så godt som den følelse, der forbliver tilbage.

Og for at nå dette mål følger vi dette princip hver dag. Vi opretholder altid et tillidsfuldt og gennemsigtigt forhold såvel til vores kunder som vores partnere! Vi ser os som specialist indenfor vores produkt og som serviceudbyder for dig! Vi arbejder kvalitetsorienteret, hvilket også fremgår af vores produkter.

Gennem vores struktur og koncept giver vi dig merværdi og derfor en god grund til at arbejde sammen med Pro Bus Scandinavia! Vi holder det, vi lover; Du kan stole på os fra Pro Bus Scandinavia, vores partnere og vores produkter! Vi kender alle partnere og deres tilbud personligt og plejer vores kontakter meget nøje. Som følge heraf opnår vi en høj grad af tillid, som efter vores opfattelse er den vigtigste forudsætning for et lovende og langsigtet kundeforhold!

Vores partnere i

Danmark

Alle grupper, der ønsker at udforske Danmark, vil finde en velassorteret infrastruktur til gruppeturisme. Både gastronomi og hotelbranchen samt de mange seværdigheder er forberedt til grupper af alle størrelser. Hos Pro Bus Scandinavia ved vi, at en vellykket tur kun kan være resultatet, hvis et netværk af pålidelige tjenesteudbydere arbejder hånd i hånd.

Vores partnere i

Sverige

En meget værdifuld destination i Skandinavien er det alsidige Sverige. Gruppeture til sommerturister er lige så attraktive som vintersportsture. Hos Pro Bus Scandinavia har vi det rette netværk af pålidelige samarbejdspartnere, der sikrer, at  din rejse bliver en succes. Lad os rådgive og overraske dig.

Vores partnere i

Norge

Norge er præcis, hvad det ser ud til på kortet – prikken over i´et! Her er især de seværdigheder, der ikke er lavet af menneskehånd – bortset fra de charmerende stavkirker. Vi sammensætter de mest imponerende naturoplevelser fra Pro Bus Scandinavia sammen med vores pålidelige serviceudbydere. Vi giver gode råd og overrasker dig.

  PRO BUS Scandinavia:
  Ihr Ansprechpartner für Bus- und Gruppentourismus in Dänemark.

  ERREICHBARKEIT

  Montag - Freitag:
  09:00 - 17:00
  Samstag:
  09:00 - 12:00

  ADDRESSE

  PRO BUS Scandinavia
  Burgstraße 5
  D - 55785 Kempfeld

  KONTAKT

  TEL.: 06786/292763
  Fax: 06786/292764

  E-MAIL

  mail@probus-scandinavia.com